At være sammen
Turisterne elsker Danmark

At være sammen

Det vigtigste ved en ferie, det er at slappe af og bruge tid sammen. Det er underordnet, hvor I er henne og hvad i foretager jer, så længe I har det hyggeligt, sjovt og rart. En god ferie kan være alt fra at gå en tur ved vandet eller i skoven sammen til bare at sove længe og nyde, at der ikke er nogen planer for hele dagen. Der er rigtig mange ting, I kan bruge en hel ferie på, der ikke behøver koste en bondegård, men hvor I stadig har haft den bedst tænkelige ferie nogensinde.

Det er rigtig hyggeligt at gå en tur sammen. Tage ud og opleve naturen, kigge på alle dyr og planter. Pak en madpakke og noget at drikke, og så er det bare jeres humør, der bestemmer, hvor længe denne tur skal vare. Uanset vejret, så er godt fodtøj nødvendigt. Det gør det behageligt at være ude en hel dag. På alle de varme dage vil dine fødder elske at komme ned i et par birkenstock sandaler, der former sig helt naturligt efter foden og giver dem mulighed for at ånde. Det er den bedste kombination af sunde sandaler, der samtidigt er flotte.

Når det er varmt, så er det lækkert at kunne hoppe i et par gode sandaler og vide, at du kan have dem på hele dagen. Også hvis de skal bruges til at finde alle de afblomstrede mælkebøtter og puste til dem eller at lege med sæbebobler i det grønne. Selv efter en lang og sjov dag har du ikke lyst til at tage dem af.

Gode feriemål

Det, der giver den bedste ferie, er forskelligt fra os alle. Nogle vil gerne have masser af oplevelser i byer eller andre steder, som de besøger. Andre vil gerne dase på en strand eller ved en pool. Det vigtigste er at gøre lige det, I har lyst til. Det er en ferie, og det skal være afslappet, så I alle er ladet op igen og har noget at se tilbage på med glæde, når hverdagen vender tilbage med arbejde, ræs og stress.

Mange har fået en idé om, at det kun er en rigtig ferie, hvis du sætter dig ind i en flyver mod et fjernt og fremmed land. Det er der heldigvis rig mulighed for – også med et lille budget. Det eneste det kræver, er lidt planlægning, og så er I også på vej på ferie.

Er pengene små, så er det altid en god idé at planlægge sin rejse i god tid. Jo tættere I kommer på ferien, jo dyrere vil det være. Det vil begrænse jeres muligheder, nu I gerne vil af sted. Det er også vigtigt at skrive sig bag øret, at badehotel-aeroe.dk ikke er det samme som kedelige ferier eller hoteller i en dårlig kvalitet. Tværtimod, så er det en rigtig god mulighed for at få en fantastisk rejse sammen med de nærmeste og samtidig vide, at de andre feriegæster nok har betalt markant mere end jer.

ashe