Hoteller for alle

Indret dit eget badehotel

Har du en hotelvært i maven? Og elsker du den lette, sommerlige stemning der findes på et vaskeægte badehotel? Hvor de lyse sommergardiner bølger i den lune sommerbrise, men gæsterne sidder på terrassen og hygger sig med en drink eller en kop kaffe, inden de finder ind i den hyggeligt indrettede restaurant, hvor lyse pastelfarver på væggenes træpaneler giver lyst til champagne og herlige retter med fisk og skaldyr…

Ja, man kan hurtigt drømme sig hen i en verden, der kun eksisterer få måneder hver sommer. Men måske har du evnerne og lysten til selv at engagere dig i driften af et badehotel, og måske ligefrem investere i et, så du kan få drømmene opfyldt?

Der findes mange smukke badehoteller i Danmark med mange gode faciliteter som spa og anden velvære-luksus, men vi er sikre på, at der også bliver plads til dit badehotel, hvis du griber det rigtigt an. Danskerne er for alvor begyndt at holde ferie herhjemme, og det giver et run på alle de gode steder.

Indret hotellet smukt og idyllisk

Når du vælger at gå hotelvejen og blive kromutter i eget hus, så er det vigtigt, at du fokuserer på at indrette hotellet så smukt og elegant som muligt. Du kan for eksempel arbejde med særlige stemningstemaer, hvor du finder plakater og fotos med bestemte motiver og anskaffer matchende billedrammer, der kan give det hele et flot og elegant udtryk. SÅ kan du ved hjælp af rammer og billeder skabe et hotel, hvor temaerne varierer fra rum til rum. At bruge billedrammer, som du blandt andre kan få hos Desenio, giver dig mulighed for nemt og enkelt at skifte motiverne ud, hvis du med tiden gerne vil ændre temaerne og dermed skabe nye stemninger i de enkelte rum.

En smukt indretning af et badehotel betyder også ofte, at du vælger lyse, romantiske pastelfarver. Hvidt kan hurtigt blive for fersk og minde for meget om et af de store industrielle hoteller, men med pastelfarver kan du for alvor sætte den romantiske stemning, som hører et ægte badehotel til. Dertil kommer lette duge i ikke for voldsomme mønstre, som passer til de enkle og elegante retter, som du vil servere i din restaurant.

At være gæst på et badehotel skal føles lidt som at være derhjemme – eller rettere som at være på besøg hos vores bedstemor, sådan som vi husker det, men som det måske ikke altid var.

ashe