Hoteller for alle

Indret dig stilfuldt som på luksushotellerne

Her på hjemmesiden er vi vilde med at tage på hotelophold. Der findes ikke noget bedre, end at rive en weekend ud af kalenderen for at tage på hotel. Enten alene, eller måske med sin udkårne. Det er ren afslapning og selvforkælelse, og det er helt klart noget man bør unde sig selv i en ellers travl og stresset hverdag. Men hvad gør man så når hverdagen melder sig igen, og man savner det luksuriøse hotel man for nyligt besøgte? Vi foreslår at du indretter dig luksuriøst og stilfuldt derhjemme, og gerne med inspiration fra de hoteller du for nyligt har besøgt. Hvordan du gør det bedst ser vi nærmere på her.

Kunst og plakater på væggene er vejen frem

Noget af det der ofte går igen, når snakken falder på luksuriøs hotelindretning, er den flotte kunst på væggene. Her er det fornuftigt at lade sig inspirere, når man vil indrette sig lige så fint derhjemme. Køb derfor plakater online fra webshops såsom Gallerix. Her er udvalget af plakater så stort, at du med garanti vil finde nogle der matcher din personlige stil. Måske kan du endda finde plakater med de samme motiver du så på det seneste hotel du besøgte.

Generelt er kunst på væggen vejen frem. Som nævnt er plakater oplagte, og ellers kan du tage på loppemarkeder og i genbrugsbutikker, hvor udvalget af klassisk kunst er stort. Der er ofte gode muligheder for at gøre et regulært kup her.

Nyd hverdagen i dit stilfulde hjem og se frem til dit næste hotelophold

Hvis du vil sætte prikken over i’et i din nye boligindretning, så overvej også at købe nye møbler eller lignende. Til sammen vil alt dette gøre, at dit hjem fremstår luksuriøst og indbydende, og som sådan vil det næsten føles som om at du er på hotel igen. Husk derfor at nyde tiden i din bolig i hverdagen. Så vil ventetiden til næste gang du skal på hotel føles kortere.

Allerede nu er det en god idé at planlægge dit næste hotelophold. Jo tidligere man booker et hotelværelse, jo større er chancen for at man kan få lige præcis det værelse man ønsker, og på netop den dag man gerne vil indlogere sig. Overvej også, om dit næste hotelophold skal byde på spa og wellness. Det er meget in for tiden, og det er den ultimative form for selvforkælelse, skulle vi hilse at sige.

ashe