Hoteller for alle

Skønne danske hoteller

Selvom Danmark arealmæssigt er et ganske lille land, så er vi herhjemme velsignet med en hel perlerække af skønne hoteller. De findes spredt over hele landet fra Skagen i nord til Gedser i syd, og fra Hvide Sande i vest til Rønne i øst. Uanset hvor man måtte have lyst til at tage en overnatning i dette skønne, lille land, så har man mulighed for at finde et hyggeligt hotel, som passer til ens præferencer både i forhold til beliggenhed og pengepung, og det er jo ganske fantastisk.

Danmark er et lille land, men til gengæld er landet velsignet med en kæmpe lang kyststrækning. Lige meget hvor henne i landet du befinder dig, så er det faktisk således, at du på intet tidspunkt kan være længere væk end maksimalt 50 km fra kysten, og dermed havet. Dette er meget unikt, og nok en stor del af grunden til, at mange turister fra landlåste lande i Mellemeuropa vælger Danmark som destination for deres ferier. Kysten er nemlig helt fantastisk smuk og har altid virket dragende på mennesker. Og netop langs Danmarks kyster findes der nogle af landet allerdejligste og mest autentiske hoteller. Nemlig badehotellerne.

Badehotellerne har en lang og glorværdig historie herhjemme, men har faktisk været gået en smule i glemmebogen de senere år, hvor folk i højere grad har valgt at søge mod større resorts, hvor de små kan gå rundt i deres tøj fra Polo Ralph Lauren børn og simpelthen nyde ferien. Men takket være TV2’s store hitserie badehotellet, så har de traditionsrige badehoteller oplevet en regulær renæssance de senere år, og folk valfarter nu i stor grad til disse små stykker dansk feriehistorie. Faktisk er badehotellerne blevet så utroligt populære, at de næsten ikke kan følge med efterspørgslen fra det feriehungrende folk. Derfor kan det i særdeleshed anbefales at være ude i rigtig god tid, hvis man har et ønske om at opleve den danske sommer fra et af de traditionelle badehoteller. Men det er med god grund, at badehotellerne er blevet populære igen, da de er et meget mere autentisk og charmerende alternativ til de store ferieresorts, som tit ikke er særligt personlige.

På badehotellerne kan man virkelig opleve en bid af historiens vingesus samtidig med, at man befinder sig midt i nogle af de absolut mest fantastiske landskaber og naturområder, som Danmark overhovedet har at tilbyde. Nogle af de mest populære badehoteller befinder sig langs Nordjyllands dramatiske kystlinje. Her har man som gæst aldrig langt til unikke naturoplevelser, som ikke findes andre steder i landet, og som i sandhed er mindeværdige. Derfor kan det være en god i dag at overveje Nordjylland som feriedestination, hvis man ønsker et autentisk ophold på et badehotel i kombination med fantastisk natur.

ashe