Hoteller for alle

Hold jul på hotel

Gider du ikke at stresse over julemad, julegaver og gæster til jul, så kan du i stedet vælge at tage på hotel – enten alene eller sammen med din nærmeste familie. At fejre jul på hotel giver dig mulighed for at nyde julen i ro og mag, for julemaden bliver serveret for dig, og julegaverne til din mand/kone eller børn kan du tage med, når I indlogerer jer på hotellet.

Anderledes afstressende jul

Nogle familier vælger helt at flygte fra juleræset og tage til udlandet i julen. Men hvis du gerne vil blive i Danmark, er et hotel et glimrende sted at være i julen. På et hotel er julen selvfølgelig lidt anderledes, og så alligevel meget det samme. Check in lillejuleaften, for så kan du slappe af og sove længe juleaftensdag. Du kan få serveret lækker morgenbrunch, og du har tid til at gå en tur, se tv eller være sammen med din ægtefælle og børn. Nogle hoteller har også en wellnessafdeling, hvor du kan nyde spabad eller massage. Om aftenen kan du gå ned i hotellets restaurant og nyde en lækker julemenu, og her kan du vælge mellem flæskesteg, and og gås med brune eller hvide kartofler, sovs, rødkål, risalamande og alle de andre lækkerier, som hører julen til. Når julemåltidet er spist, kan I gå tilbage på hotelværelset og give hinanden julegaver, og hvis du er der selv, kan du nyde en fredelig juleaften med en god film på tv eller julemusik streamet på din smartphone. Du kan også gå ned i hotellets lounge, hvor du finder andre gæster, som du kan falde i snak med.

Juleferie på hotel

Vælger du at holde alle juledagene på hotel, så er der god tid til at slappe af og nyde livet. Måltiderne bliver serveret, og du kan hygge dig indendørs på dit hotelværelse, eller du kan gå ture i den by, hvor hotellet ligger. Alt det juleræs, som mange andre familier har, kan du glæde dig over at slippe for, når du indlogerer dig på et dejligt hotel i julen.

ashe