Hoteller for alle

Tips til den gode hotelværelsesindretning

Rigtig mange danskere er glade for at tage på hotel. Her kan de nemlig lade batterierne op og rigtig finde fred og ro i en ellers travl og stresset hverdag. Mange danskere har således også en klar holdning til, hvad der gør et hotelværelses indretning god og indbydende. Er du selv ejer af et hotel, eller måske en lille bed and breakfast, så læs med og se listen over tips til den gode hotelværelsesindretning.

Indret værelset med flotte plakater og kunstværker

Et rigtig klassisk hotelværelse skal helst være indrettet med flotte kunstværker på væggene, eller måske et par stilfulde og flotte Plakater, som på den måde kan sætte den gode stemning. Som hotelejer er det værd at overveje hvilke motiver der skal være på kunstværkerne eller plakaterne. De skal gerne gå hånd i hånd med hotellets overordnede tema. Driver du f.eks. et hotel i nærheden af en større fodboldklubs stadion, og er de fleste af hotellets gæster fodboldfans, så er fodboldplakater oplagte at hænge på væggene. Driver du i stedet et klassisk og afslappet hotel i landlige omgivelser, hvor fokus er på at skabe rolige og hjemlige omgivelser for gæsterne, så kan landskabsmalerier måske være på sin plads.

Sengen bør være i fokus

Intet hotelværelse uden en god seng. Når alt kommer til alt, så er det jo trods alt det som gæsterne kommer for; en god seng. Gå derfor endelig ikke ned på udstyr her. Det er et særdeles fornuftigt træk at investere i de bedste senge på markedet. Gæsterne på hotellet vil hurtigt lægge mærke til det, såfremt sengen er ubehagelig at ligge i. I værste fald mister man muligheden for at få besøg af samme gæst i fremtiden igen. En god og afslappende seng vil på den anden side garanteret sikre en høj grad af kundetilfredshed, og gæsten vil sandsynligvis efterlades med et fremragende indtryk af hotellet.

Minibar og elektronik

Og til sidst har vi så alt det ekstraordinære. “Frådseriet”, om man vil. Her tænker vi på ting såsom minibar, jacuzzi, kæmpe fladskærme etc. Alt sammen noget som en del hotelgæster på mange måder forventer, men som ikke altid bliver benyttet, når alt kommer til alt. Her bør du som hotelejer igen spørge dig selv, om det giver mening at have dette installeret på dit hotel, eller om dit overordnede brand måske snarere ligger op til et afslappende hotelophold hvor dine gæster er afskåret fra den slags nymoderne sager. Der er således rigeligt at overveje, såfremt man er ejer af et dansk hotel og skal indrette sine hotelværelser.

ashe