Tid til ferie og afslapning
Hoteller for alle

Find billige rejsemål

Ferier med børn

Lige så snart kalenderen begynder at nærme sig den periode, hvor du har markeret din ferie med store fede bogstaver, begynder spørgsmålet også at melde sig: Hvad skal der så ske i år? Der er mange muligheder, når man gerne vil holde en velfortjent ferie. Den største opgave er egentlig at begrænse sig. Ligegyldigt, om du er mest til rejser ned til sydens sol og fremmede kultur, eller om du er mere til ferie i vores eget dejlige lille land, så findes der et stort udvalg af hoteller og campingpladser, hvor du kan holde din næste ferie, uden at skulle betale alt for meget. For det behøver ikke koste spidsen af en jetjager, når du skal booke din næste ferie.

Inden du skal booke din næste ferie, bør du gøre op med dig selv, hvad det er, du går efter. Hvis du er en del af en travl børnefamilie, kan det være, at det du har allermest lyst til er en ferie, hvor I alle kan slappe af, komme ned i gear, og bare være sammen. For det stiller andre krav til din ferie, hvis du skal planlægge den, så den også passer til børnenes behov. Men det er nu ikke så svært, som det måske kan lyde. For selvom børn allerede tidligt får en forventning om, at der skal ske noget særligt, når der stå “ferie” med store bogstaver i kalenderen, så vil de i bund og grund bare gerne have, at der er tid til hygge og afslapning sammen med de voksne. Så hvorfor ikke udnytte, at vi har så mange børnevenlige destinationer her i Danmark, og holde den næste ferie på en af Danmarks hyggelige øer? Hvis man bare sørge for, at have det rigtige tøj med, så kan den danske sommer være intet mindre end fantastisk.

Ferier til alle

Nyd samværet

Der findes et stort udvalg af Billige rejsemål på nettet. Så det er ikke pengepungen, der bør afgøre, om du kommer på ferie i år. Du kan både vælge at hoppe i det klare vand i skyggen af palmerne, at tage på storbyferie med kultur og kunst som primære mål, eller du kan tage på en hyggelig og afslappet ferie i Danmark. For vores lille land har også en masse forskellig natur samt kilometervis af sandstrande at byde på. Du kan eksempelvis tage på rundtur til nogle af de forskellige charmerende øer, som er en del af det danske kongerige. Så slipper du ikke alene for bøvlet med pas og fremmed valuta, du skal heller ikke bruge flere timer i en lufthavn, eller på motorvejen. Du kan i stedet nyde en kop kaffe, og lad børnene få en is ombord på en hyggelig færge, mens I nyder synet af de øer, som I skal besøge. Det skal nok sætte jer i den helt rigtige feriestemning, allerede inden I er ankommet. Så er der mere tid til det, det hele handler om, nemlig at nyde samværet.

ashe