Hoteller for alle

Stilfulde og hjemlige hoteller i Danmark

Som forretningsrejsende overnatter man ofte på hoteller, og der findes heldigvis mange skønne hoteller i hele Danmark. Atmosfæren på et hotel betyder meget, især hvis man overnatter der ofte som forretningsrejsende. Så foretrækker man måske en bestemt indretning eller komfort, så man føler sig mere hjemme. Privatpersoner, som booker et hotelophold, lægger også vægt på forskellige typer af indretning. Det kan være, at man gerne vil bo supermoderne ved havnefronten, eller man foretrækker et hotel med en lang tradition eller et boutique hotel med en særlig atmosfære.

Luksus og komfort

Nogle hoteller er stilfuldt og dyrt indrettet, og her kommer gæster, som sætter pris på god stil og gerne betaler for luksus og komfort. Uanset om man er rig eller man i længere tid har sparet sammen til et hotelophold, hvor man kan forkæle sig selv, så har man nogle forventninger til hotellets stil og indretning, når man indlogerer sig. Hoteller, som har eksisteret i mange år, kan have en traditionsrig stil og indretning med antikke møbler, imens nye hoteller kan byde på moderne luksus og komfort – måske med udsigt over byen eller vandet.

Hjemlig atmosfære

Foretrækker du et hotel med en mere hjemlig atmosfære, så kan du fx vælge et boutique hotel. Du føler dig måske tryg ved, at du har valgt et hyggeligt sted, som minder dig om dit eget hjem, hvor du kan skabe en hyggelig stemning med smukke patchworktæpper og andet boliginteriør. Der er altså noget for enhver smag, hvad angår hoteller, når man skal finde et sted at overnatte.

Restaurant og spa

Der findes hoteller, som ud over skønne værelser også tilbyder spisning i hotellets egen restaurant, eller man kan nyde et spaophold, hvis man er på weekendophold eller ferie. For forretningsrejsende er det dejlig nemt, at man kan spise lækker mad i restauranten efter man har holdt møder i løbet af dagen. For par, der booker et privat hotelophold er det en dejlig form for selvforkælelse, at man kan sætte sig til bords i hotellets restaurant og lade sig opvarte med vidunderlig mad og vin, eller at man kan slappe af i luksuriøse omgivelser i hotellets spa.

ashe