Turisterne elsker Danmark

Hotel på budget

Hotel er lig med dyrt. Sådan tænker mange, men et ophold på et hotel behøver ikke slå bunden ud af budgettet. Er du på udkig efter en eller flere overnatninger, hvor det primære er et rent, pænt værelse og en seng at sove i, findes der mange muligheder for at spare på omkostningerne. Du kan således finde ganske udmærkede hoteller til billige penge, og du være ganske sikker på at få en god nats søvn i ganske nydelige omgivelser. De ekstra penge i lommen kan du i stedet bruge på en god restaurant eller en taxitur.

Du kan dog også være heldig at finde bedre hoteller til lavere pris, hvis du ellers har mod på at bruge lidt tid på det. Konkurrencen hotellerne imellem er stor, og derfor kan det også være en god idé at bruge internettets søgemaskiner, når du går på jagt efter det bedste tilbud. Her skal man også være opmærksom på, hvad der er inkluderet i prisen, idet gratis parkering og wifi måske vil gøre et på papiret lidt dyrere værelse billigere i sidste ende.

Der findes eksempelvis også mulighed for at hente store rabatter, hvis man venter til sidste øjeblik, når hotellerne skal af med deres ledige værelser.

ashe