Hoteller for alle

Indret dit eget hotel og byd dine gæster velkommen

Har du et flot og rummeligt hus, og leder du efter en ny sidebeskæftigelse? Så overvej at omdanne en del af din bolig til et hotel. Der er gode muligheder for at tjene penge på dette, og måske kan din kommende sidebeskæftigelse med tiden udvikle sig til din hovedbeskæftigelse. Der er dog en del ting du skal være opmærksom på, såfremt du vælger at blive hotelejer. Det kommer vi ind på i artiklen her, så læs straks med.

Overvej at shine boligen op

Det kan sagtens være at din bolig allerede på nuværende tidspunkt er i god stand, men det vil ikke desto mindre typisk være en god idé at shine den lidt op inden du begynder at bruge den som hotel. Et moderne hjem gør sig nemlig glimrende som hotel, og kunderne sætter pris på at overnatte på et værelse hvor der er styr på tingene, og hvor det tydeligt kan ses, at det hele er nyistandsat.

Som kommende hotelejer bør du derfor begynde at indhente tilbud på istandsættelsen. Du skal garanteret have sat et eller flere badeværelser i stand, og til formålet er det vigtigt at du får købt gode VVS- og badeværelsesartikler til fornuftige priser. Det gør du bedst hos VVS-butikken Rörfokus, som byder på et stort og varieret udvalg af varer. Det gode ved siden er dens lave priser. Du kan hurtigt finde alle de ting du mangler for at få restaureret og istandsat dit kommende hotels badeværelser. Alt fra håndvaske og armaturer, til badekar og brusekabiner kan således købes her. Tjek straks udvalget ud. Der er helt sikkert det du står og mangler.

Læg et realistisk budget

Det kan hurtigt vise sig at blive dyrt at få etableret et hotel på ens hjemmeadresse. For som nævnt er der næsten altid værelser der skal sættes i stand. Netop derfor er det som bekendt vigtigt, at man får købt sine varer så billigt som muligt. Husk dog aldrig at gå på kompromis med de enkelte materialers kvalitet.

I det hele taget er det vigtigt, at du hurtigt i forløbet får lagt et budget. Et realistisk et, vel at mærke. Du skulle nemlig helst ikke blive overrasket kort inde i forløbet, og opdage at du slet ikke har penge nok til at drive hotellet. Der findes masser af budgetværktøjer du kan benytte dig af på internettet. Mange af dem er endda gratis. Så det er bare om at benytte sig af dem.

Få markedsført dit nye hotel

Har du fået sat de dele af dit hus i stand, som du skal benytte til dit kommende hotel? Glimrende! Så er det blot et spørgsmål om at få markedsført dit nye hotel. For hotellet kan være nok så godt, men uden kunder i biksen må du hurtigt lukke det igen.

I vores moderne tidsalder markedsfører du dig bedst via en kombination af en moderne hjemmeside, samt en tilstedeværelse på diverse sociale medier såsom Facebook og Instagram. Det vil også ofte være en god idé at købe sig til reklameplads på Google og andre søgemaskiner.

ashe