Turisterne elsker Danmark

Oplev Ærø i børnehøjde

Fisk krabber med børnene

Når kalenderen lige så stille nærmer sig ugerne, der er markeret med ordet “ferie”, så begynder de fleste børnefamilier at være klar til at byde hygge, afslapning og familietid velkommen. Men det ligger også et stort forventningspres på de voksne. For børnene forventer, at der skal ske noget særligt, og at familien skal et sted hen på ferie. Hvorfor ikke opleve den skønne danske natur, når den præsenterer sig fra sin bedste side? På idylliske Ærø finder I både skønne og afslappende omgivelser, der vil danne de perfekte rammer om jeres families ferie. Samtidig byder øen på underholdning for både de store og de små. Det er op til jer selv, om I vil benytte de flotte strande til at lege og bygge slotte i sandet eller om børnene skal udstyres med hver deres lille fiskestang og spand, for derefter at gå på jagt efter de drilske krabber i vandkanten.

Danmark er dejligst

Mange børnefamilier kender godt det dilemma, at man gerne vil give børnene en god oplevelse samtidig med, at man som voksen også selv har behovet for at skifte de daglige omgivelser ud, når man skal koble af og holde ferie. Man kan selvfølgelig vælge at tage sydpå, men det er både dyrt og anstrengende, at skulle holde styr på hele flokken under den lange og udmattende transport. Man kan næsten føle, at man trænger til en ny ferie, når man kommer hjem igen. Men hvorfor så ikke finde de dejlige og familievenlige omgivelser lidt tættere på? Hold ferie i Danmark! Der findes heldigvis mange dejlige steder, hvor man kan holde en hyggelig familieferie. For eksempel kan nævnes idylliske Ærø. Alene turen hertil er afslappende. Først en køretur gennem den flotte danske natur og derefter en hyggelig tur med færgen i det smukke fynske øhav, der er med til at få jer i den helt rigtige ø-stemning. Når I ankommer til den hyggelige ø, kan rigtig få skuldrene og pulsen ned. Så er I klar til at tage hul på de mange herlige aktiviteter, som Ærø byder på.

Ærø skal opleves

En god måde at opleve Ærø på, er at tage cyklen med og udforske hele eller dele af øen på to hjul. Med de kilometervis af strande, der omgiver øen, er det bare om at tage børnene med ned til stranden og slå sig løs. I kan både lege og bygge sandslotte i det bløde sand, men også fiske efter krabber, gå på ravjagt eller flyve med drage. Eller hvad med at prøve kræfter med en omgang havkajak? I kan også vælge at udfordre hinanden i et spil tennis eller minigolf. Hvis I har lyst til at opleve mere end naturen, kan I også tage rundt til de hyggelige byer på øen. Hvem ved, måske får I lyst til at trille jeres egne bolsjer eller at fortabe jer i det spændende søfartsmuseum. Det kan være, at I får lyst til at spise direkte på stranden en aften. Find festartikler hos partyking som du kan bruge til formålet. Her finder du alt fra engangsservice til en transportabel grill.

ashe